Koncert med Josh Groban

Endelig oprandt dagen:  Søndag d. 18 september hvor Josh Groban skulle give sin første koncert i Danmark nogensinde i Falconer salen. “Voice of an Angel” er ikke et tilfældigt kælenavn til denne fantastiske sanger, hvis stemme er så smuk og hvis sange er så stemningsfyldte at man efterlades åndeløs.  Josh Groban er ligeledes sangskriver, og spiller adskillelige instrumenter, bl.a. klaver og trommer. Et sandt multitalent, hvis repertoire som spænder over klassisk til pop appellerer til et bredt publikum.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Josh Groban, var da han medvirkede som forsanger i et kirkekor, i den amerikanske advokat serie “Ally McBeal” som rullede over de danske tv-skærme i 90’erne. Allerede dengang var jeg fuldstændig overvældet over hans fantastiske stemme og karisma, og tænkte dengang at sandsynligheden for nogensinde at få muligheden for at opleve ham live nok var teoretisk, da han på dette tidspunkt ikke var særlig kendt i Danmark. Men hans medvirken i serien var med til at sætte skub i hans karriere, og hans debut album fik dobbelt platin. Hans andet album opnåede en fjerdeplads på den amerikanske billboard liste.

År senere popper han pludselig op med CD-udgivelser og  i reklamer på dansk TV, og begejstringen hos undertegnede ville ingen ende tage…! Endelig nåede Josh groban til Danmark! Så fortjent at han opnåede en international karriere. .. Josh Groban har idag solgt mere end 25 millioner album.

Det var derfor med stor forventning og glæde, at jeg sammen med min veninde og hendes datter, satte kursen mod Falconer igår aftes, til den første koncert på dansk jord.  Og Josh Groban levede til fulde op til vore forventninger.

Stemningen i koncertsalen emmede  fra start af forventningens glæde og begejstring fra et spændt publikum. Ikke alene synger han -om muligt- endnu smukkere i virkeligheden, han er også en sand entertainer der jokede med publikum, talte med flere af gæsterne direkte fra scenen, holdt en kort Q&A session hvor han svarede på spørgsmål fra publikum. og ikke mindst inviterede en pige op på scenen til en duet. Hun havde skrevet til ham at det var hendes største ønske at synge med ham.  Wauw…!

En helt fantastisk aften, i selskab med en af, efter min mening, verdens bedste sangere, som til fulde levede op til forventningerne. Jeg glæder mig allerede til han vender tilbage!

Her musikvideoen til et af hans største hits “You raise me up”:

http://www.youtube.com/watch?v=aJxrX42WcjQ&feature=share

Reklamer

One thought on “Koncert med Josh Groban

  1. Vi talte på vej hjem efter koncerten, om hvor meget Josh måtte har arbejdet hårdt, for at kunne det han kan; at synge i flere sprog, spille flere instrumenter, skrive sang / musik, m.m.. Familien måtte har også støttet ham uendeligt. Held spiller selvfølgelig en rolle, og jeg er sandelig glad for at ’lady luck’ har fundet Josh Groban 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s