Middag på italienske Restaurant Uno på Gråbrødre Torv

Middag og fødselsdag på italienske Restaurant Uno

 I anledning af min mors fødselsdag, gik turen til Restaurant Uno på Gråbrødre Torv. En rigtig hyggelig italiensk restaurant, med hyggelig autentisk stemning og smagfuld italiensk indretning. Da vi ankom blev vi straks budt velkommen af en værtinde, som straks tog imod vore jakker. Det er sjældent man oplever det!  Maden var virkelig i særklasse, det var så lækkert og veltillavet. Underholdning bestod af levende musik med en pianist som skabte stemning og hygge med gamle klassikere.

Straks vi var blevet sat ved bordet, blev vi budt på en forfriskende perlende velkomstdrink.
 Smukt indrettet italiensk restaurant.
Forretten bestod af en lækker skaldyrssalat, med grissini og balsamico dressing. Virkelig lækkert.
Hovedretten bestod af grillet oksemørbrad med gratineret parmaskinke og mozarella ost, samt bagt kartoffelmos og italienske grøntsager, sauteret med  krydderurter. Helt fantastisk lækkert og smukt anrettet.
Da tjeneren hørte at det var min mors fødselsdag, blev hun fejret med fint fyrværkeri da vi fik serveret desserten, som bestod af den lækreste hjemmelavede tiramisu. For at fuldende billedet spillede pianisten fødselsdagssang.

Alt i alt en fantastisk aften, på en virkelig anbefalelsesværdigt restaurant, med en skøn atmosfære, utrolig lækker italiensk gourmetmad samt betjening og service helt i top. Tak til Restaurant Uno for en dejlig aften, og for at gøre min mors fødselsdag helt speciel.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s