Det Kongelige Teater under åben himmel

Lørdag d. 18. august havde jeg arrangeret en lille overraskelse til Bruno. Jeg havde planlagt at vi skulle til “Det Kgl. Teater under åben himmel” i kongens Have.

Image

Vi skulle mødes kl 15.30, og jeg havde pakket picnic kurven med sandwich, rødvin, og lidt god chokolade. Vi tog toget ind til Nørreport, og ankom til Kgs. Have, ved Eksercerpladsen hvor arrangementet skulle afvikles. Vi kom et par timer før det startede, og der var allerede rigtig mange mennesker, men vi fandt hurtigt en god plads og slog os ned på det medbragte tæppe. Vejret var skønt, så ventetiden gik hurtigt med solbadning, snak og hygge.

Image

Image

Selve arrangementet var rigtig godt, der var indslag fra både opera, ballet og skuespil, og vi så indslag fra Tornerose, Carmen, Romeo & Julie, Madame Butterfly og mange andre. Nu er vi ikke de mest velbevandrede ud i opera og ballet, men det var meget inspirerende, stor respekt for de mennesker der danser så smukt og synger så fantastisk. Vi besluttede os til at vi må ind og se nogle af disse forestillinger, evt også det udendørs børnevenlige Robin Hood i Ulvedalene i Dyrehaven.

Image

I pausen gik vi ind i selve Kongens Have og fandt en solplet, hvorfra vi kunne nyde denne udsigt:Arrangementet er årligt tilbagevendende og kan varmt anbefales.  

Reklamer

One thought on “Det Kongelige Teater under åben himmel

  1. Jamen det var jo et herligt arrangement, som vi sikkert var dukket op til, hvis ikke vi forlængst, som nævnt, havde sagt ja til Bodil Claesson’s fødselsdag.
    Mkh. Johnny

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s