Københavnertur med Nicklas

Nicklas og jeg havde en super hyggelig tur ind til København sidste weekend. Vi stod af på Nørreport og gik i Fiolstræde hvor fik købt et par bøger i boghandlen, og var i den hyggelige kinesiske butik, hvor vi fik købt et sushi-kit til hjemmelavet sushi, som vi skal prøve at lave selv i vinterferien. Vi har kun prøvet det en enkelt gang før sammen med Anette og Bertram, det var rigtig hyggeligt, og vi glæder os til at prøve det igen. Så fortsatte turen ned at Købmagergade hvor vi var i Nicklas’ yndlingsbutik 4Sound, en musikbutik med guitarer. Det er et ret hyggeligt sted som er indrettet i lidt rustik amerikansk stil med forskellige dele fra biler der pryder væggene og et utal af guitarer, forstærkere og tilbehør.

41s6-47965-4SoundGuitar SAM_0137

Herefter gik vi i den smukke Trinitatiskirke, inden turen gik op i rundetårn, hvor Nicklas lige skulle se udsigten gennem kikkerten. Selvom det ikke ligefrem var det mest klare vejr, var der alligevel en fin udsigt over byens tage.

SAM_0150 SAM_0148

Undervejs op i tårnet var der en fin udstilling om skove, med en masse smukke naturbilleder af træer og fine små svampe.

SAM_0142 SAM_0144

Derefter gik vi ned til storkespringvandet hvor der stod nogle meget forfrosne musikere og spillede noget god musik, og videre ned gennem Strøget, hvor vi fik shoppet lidt nyt tøj til Nicklas. På Strøget kom der folk og uddelte sodavand, en ny smag fra Nikoline. Vi kom til at tale om hvor priviligerede vi egentlig er, når man tænker på nogle af de mennesker som lever i fattigdom rundt om  i verden, måske sidder i flygtningelejre hvor der er ligesåkoldt som en dansk vinter. Hvordan vi kan tage vores varme jakker på og alligevel nyde en udendørs vintertur, og hvordan vi for næsten ingen penge oplevede både tårnet med udsigten, kirken, den fine udstilling, og når vi kommer gående, bliver vi underholdt af dejlig musik og fremmede kommer hen til os og giver os en gratis sodavand. Vi må ikke glemme at værdsætte hvor godt vi egentlig har det i det samfund vi lever i, finanskrise eller ej! Vi havde en meget hyggelig tur, som sluttede med et par burgere og cola på Burger King, inden turen igen gik hjem mod Glostrup. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s