Weekendtur Comwell Middelfart

I midten af april var Bruno og jeg på en skøn weekendtur til Comwell Middelfart. Hotellet ligger godt placeret nær skov og strand, og med fine værelser. 

ST200FST200F-003

Om aftenen spiste vi middag på hotellets restaurant. Vi fik røget laks fra hotellets egen rygeovn til forret, og lækkert mør oksefilet med sauterede  skorzonerødder, kartofler og cognacsauce til hovedret. Virkelig lækkert.

ST200F-007ST200F-004

Om lørdagen var vi på strøgtur i Middelfarts hyggelige gamle gågader, og spiste frokost på en hyggelig café med udsigt over vandet (som dog ikke kan ses på billederne.) Her fik vi en fin rød sofa at sidde i. Vi fik et par store flotte tunsalat- og laksesandwich.

IMG_2233

 

IMG_8179
IMG_2215

Herefter kørte vi ud og så Hindsgavl Slot. Meget smukt og elegant.

IMG_5886

IMG_0565

Hindsgavl er omkranset af et fint naturområde, hvor vi gik langs vandet, gennem skoven oppe på en høj hvor det oprindelige Hindsgavl Slot har ligget, flere steder var der en meget flot udsigt over vandet. På et tidspunkt sad vi på en bænk og nød udsigten og solen som tittede frem. Så kom der er skib sejlende med en hel flok mennesker der sang, så man tydeligt kunne høre det. Det var ret fint. 

IMG_0562IMG_1813

Om aftenen ville vi have spist middag på en fiskerestaurant vi havde fået anbefalet, som lå helt ned til vandet. Da vi kom dertil var der lukket. Ved siden af lå Sinatur Hotel Nexus, og vi gik derind for at høre om der skulle være et ledigt bord. Her fik vi et bord midt i restauranten, med den skønneste udsigt over fjorden, så det var ret heldigt.  Her sad vi og så hvordan himlen og vandet udenfor langsom blev mørkere, og det pudsige var, at selvom man kunne se land i flere retninger, så blev der ikke tændt et eneste lys. Så vi sad åbenbart med udsigt til rene naturområder. Det er vist ikke så ofte man oplever det. På restauranten fik vi et udsøgt måltid, til forret stenbiderrogn med hjemmerørt mayonaise og syltet rødløg. Til hovedret kalveculotte med Kartoffelcrumble, bagte rødbeder og blomkålscrosti. 

ST200F-002        ST200F-001

Om søndagen nød vi endnu en lækker morgenbuffet, og kørte så tilbage tilbage til det sted hvor vi havde spist aften før, for at gå en tur langs vand og skov. Herefter gik turen tilbage til København, efter endnu en skøn weekendtur. En dejlig tradition vi virkelig værdsætter, og som klart kan anbefales!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s