The Dining Room

Torsdag d. 18. april var Bruno og jeg på gourmetrestauranten “The Dining Room”, det kan virkelig anbefales! Restauranten ligger på 25. sal på toppen af Radisson Hotellet på Islands Brygge, med den mest fantastiske udsigt over hele København. Vi havde reserveret bord til kl. 18 og havde fået vinduesplads og fik udsigten både i dagslys og da mørket faldt på og lysene tændtes i byen, så smukt.

DSC_0044

Maden var fuldstændig fantastisk, noget af det bedste vi har fået. Forretten bestod af hummer bisque med kulmule, brændt brød (det hed det, men smagte nu som ristet :-)) samt hasselnødder og purløg. Det var nærmest en sanses eksplosion for smagsløgene, det var helt ubeskriveligt så fint det smagte. Den kombination af hasselnød i en fiskeret, det fungerede bare.

IMG_2755

 

Til hovedret supermørt kalvekød med saftige rødbeder, bønnemos og brøndkarse. Ja bønnemos lyder måske ikke så spændende, men de forstår altså at krydre det så det alligevel smager fantastisk.

IMG_0576

Til dessert en let citronfromage, så fin i konsistensen så det nærmest var som en skum, syrlig og sød i skøn forening. Hertil nougat krokant og vaniljeis.

DSC_0058

Selve restauranten er stilfuldt og lækkert indrettet, betjeningen var fin, og de forstår virkelig at skabe stemning til middagen med old school music, som Billie Holiday og Frank Sinatra.

DSC_0046

Eneste minus var en udsugningskanal som summede støjende i baggrunden. Men at de andre elementer spillede så fint sammen overskyggede den lille ridse i lakken. Og alene dén udsigt…. Det kan altså varmt anbefales….

Reklamer

One thought on “The Dining Room

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s