Sommer i Paris…

Follow my blog with Bloglovin

Årets sommerferie gik til Paris, hvor vi havde mange skønne oplevelser. Da det var første gang vi besøgte Paris, var der et hav af seværdigheder vi  gerne ville opleve.
130
Jeg var overrasket over hvor fantastisk smuk denne by er, uanset hvor man vender blikket, mødes øjet af skønhed. Noget af det bedste var at sidde på en fortovscafé og bare lade livet glide forbi og nyde stemningen, de smukke forbipasserende franske kvinder, den hyggelige musik der summer ud af caféerne, og mærke byens puls.

276

182
173
Vi besøgte smukke Louvre.

184 191

197
Vi sejlede på Seinen i skinnende solskin, og her fik vi en skøn oplevelse. En hel børnehave kom om bord og satte sig lige bag os på båden. Franske børn har jo ry for at være velopdragne, og jeg var også imponeret over så stille de sad og nød turen. Der spilles musik på båden, klassisk med pomp og pragt, og nationale kendinge. På et tidspunkt spiller de sangen “Champs eLysees”, og helt spontant begynder hele børneflokken at synge med! Det var simpelthen så kært at høre dem synge, de kunne sangen udenad og vi fik en helt særlig oplevelse med hjem. Resten af ferien sang vi også “Champs elysees”!!

135

 Der er mange fine ting at spotte, både på gaden, som de mange dekorative vandposter, samt nede i den berømte Metro, som mange steder er kunstnerisk udsmykket.

274 129 273

 Vi var selvfølgelig også i Eiffeltårnet, i Triumfbuen, og på Champs elysees.

IMG_4258 320 IMG_4305
144 157

158

Og så var vi naturligvis ude at spise på et par gode restauranter. Vi var blandt andet på en gammel autenstisk restaurant, som står originalt som den har gjort i 100 år. Der er højt til loftet og en fantastisk smuk indretning, i flere niveauer. Her fik vi lækkert oksekød og god vin.
IMG_4315
Vi var på flere museer, blandt andet på Petit Palais og se en forrygende udstilling om Paris i det 19. århundrede. Ren nostalgi.
236 237 243 252
Sidst, men bestemt ikke mindst, var vi flere gange ved Sacre Ceur kirken, som siges at have den smukkeste udsigt over Paris, da den ligger på en bakketop i skønne Montmartre. Det kan anbefales at tage derhen om aftenen, hvor der spilles livemusik og der sidder i hundredevis af menesker og nyder stemningen og udsigten.

SAM_0819 SAM_0822

Paris er vidunderlig – og helt sikkert en by vi vender tilbage til!
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s