Sundt, lækkert & nemt – kammuslinger i persillesuppe

Kammuslinger

Grillede kammuslinger i persillesuppe med pastinak og godt brød. 

Jeg elsker at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter. Synes det er fascinerende at vi ofte laver de samme opskrifter igen og igen (hvilket jeg også selv kommer til) istedet for at indføre nye spændende -og oftere sundere- måltider.

Nogle gange har man en idé om at det er frygteligt besværligt og tidskrævende, at man skal ud og hente alle mulige mærkværdigheder i diverse specialbutikker.

Det er ikke altid rigtigt, denne opskrift er super nem, og kammuslingerne, som kan være temmelig dyre er indkøbt i Netto, til 50 kr (for 200 gram). De skal grilles 1-2 minutter på hver side, så det bliver det ikke nemmere! Persillesuppen er også overkommelig at fremtrylle og meget lækker. Jeg udelod peberrodsskum og tilføjede istedet lidt chilipeber for at give den kant. Da suppen skulle udgøre en hovedret serverede jeg grilllede hvide asparges i serrano skinke til, det fungerede godt.

Opskriften får du her:

1-foto (1)

Velbekomme!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s